joi, 9 decembrie 2021
AcasăNewsletterUn antreprenor din anturajul unui oligarh din Ungaria a câștigat sume mari...

Un antreprenor din anturajul unui oligarh din Ungaria a câștigat sume mari la concursul de proiecte pentru dezvoltarea economiei din Secuime « atlatszo.ro

Abia de și-a înregistrat firmele, lui László Balázs imediat i s-a acordat o finanţare nerambursabilă de 4,5 de miliarde de forinți (13,5 milioane EUR). Și nici nu-i de mirare: fratele lui este partener de afaceri cu Lőrinc Mészáros și István Tiborcz oameni de afaceri la rândul lor apropiaţi lui Viktor Orbán. La concursul de proiecte organizat de Fundația Pro Economica a avut de asemenea mare succes proprietarul fabricii de bere Igazi Csíki Sör.

Concursul de proiecte…

Átlátszó Erdélyhttps://atlatszo.ro/
Átlátszó Erdély (Transilvania Transparentă) este un site de investigaţii publicat de către Asociaţia “Atlatszo Erdely Egyesulet” cu sediul în Cluj-Napoca. Credem într-o societate transparentă, democratică şi responsabilă, iar pentru asta e nevoie de media independentă şi critică faţă de cei la putere. Principalele noastre subiecte sunt: - interesele de afaceri şi îmbogăţirea aleşilor noştri; - monitorizarea cheltuirii fondurilor publice destinate comunităţii maghiare; - marile investiţii periculoase pentru mediul înconjurător; - fenomene sociale de interes pentru comunitatea maghiară din Transilvania.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE