Un automobil a intrat într-un grup de persoane și un magazin, în centrul Berlinului

Data:

Un automobil a intrat în centrul Berlinului într-un grup de persoane şi un magazin. Potrivit informaţiilor oferite de pompieri, în urma impactului survenit miercuri dimineaţă şi-a pierdut viaţa un om, alţi cel puţin opt fiind răniţi, în parte grav.

Accidentul a avut loc, potrivit poliţiei, la ora 10.30 în zona Charlottenburg, în apropiere de Gedächtniskirche şi Ku’damm.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei berlineze, Thilo Cablitz, a declarat: „În momentul acesta nu ştim dacă a fost o faptă cu premeditare sau un accident de circulaţie”.

Prezumtivul şofer al automobilului a fost reţinut la faţa locului. Poliţia şi pompierii au sosit imediat şi au acordat prim ajutor celor răniţi. Perimetrul a fost închis pentru circulaţie pe o rază mare.

Continuarea, în Deutsche Welle!

spot_imgspot_img
Deutsche Welle
Deutsche Wellehttps://www.dw.com/ro
Deutsche Welle este un post de radio internațional din Germania. A început să emită regulat din anul 1953. Este membru ARD. Primul program în limba română a fost difuzat de postul de radio german la 19 august 1963. Și-a încetat activitatea pe 1 ianuarie 2012. Momentan, există un site în limba română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related