Un avion cu 62 de persoane la bord, prăbușit în Brazilia

Data:

spot_img

Un avion cu 62 de persoane la bord, prăbușit în Brazilia. Acesta zbura de la Cascavel către Guarulhos, în Sao Paulo, potrivit agerpres.

Aeronava s-a prăbușit în orașul Vinhedo, în apropiere de São Paulo, fiind operată de compania aeriană VoePass.

„Serviciile de salvare din Sao Paulo au confirmat în social media prăbuşirea aeronavei la Vinhedo, în statul Sao Paulo, menţionând că au trimis şapte echipe de salvare în regiune”, transmite agerpres.

Citește și: Începe Săptămâna Haferland, când satele săsești se animă. Puteți asculta muzică germană din sec. XVI, jazz și arii cântate de fiicele ambasadorului Noble

Nu au fost identificați supraviețuitori. Urmează să se stabilească împrejurările și cauzele exacte ale accidentului

Până în acest moment nu au fost identificați supraviețuitori, iar șansele ca persoane în viață să fie găsite, sunt minime.

Citește și: Ladislau Roth, dirijor israelian, supraviețuitor al Holocaustului, a împlinit 104 ani: „Ceea ce am trăit sunt lucruri care nu ar fi voie să fie uitate nicicând”

  • „Nu există încă nicio confirmare a modului în care s-a produs accidentul și nici a stării actuale a pasagerilor care se aflau la bord”, a transmis compania aeriană într-un comunicat.

Președintele Braziliei, Luiz Inácio Lula da Silva, a transmis următorul mesaj, potrivit themirror.com:

  • Aș dori să păstrăm un moment de reculegere pentru că un avion tocmai s-a prăbușit în orașul Vinhedo, în São Paulo, cu 58 de pasageri și 4 membri ai echipajului și se pare că toți au murit”.

Știre în curs de actualizare

Citește și: Andreea Ember, despre cum se face cercetarea în Franța: „Toți colaborează pentru ca cercetarea să nu fie oprită și cultura să ajungă în cele mai adânci pături ale societății.”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: CNN )

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related