Un avion militar american cu patru persoane la bord s-a prăbuşit în Norvegia

Data:

O aeronavă militară americană cu patru persoane la bord s-a prăbuşit în nordul Norvegiei, au anunţat, vineri, autorităţile locale, citate de Reuters.

Aeronava MV-22B Osprey participa la un exerciţiu militar NATO numit Cold Response când a fost raportată dispariţia.

Un elicopter de salvare şi un avion militar norvegian Orion, care cercetau zona, au observat epava din aer, după ce au primit un apel de urgenţă.

„Am descoperit o aeronavă care s-a prăbuşit. Nu am văzut niciun semn de viaţă”, a declarat pentru Reuters şeful Poliţiei din Nordland, Bent Eilertsen.

”Ni s-a spus că este un avion american cu patru americani la bord”, a adăugat el.

Din cauza vremii nefavorabile, aeronava de salvare nu a putut ateriza. În schimb, poliţia şi serviciile de salvare încercau să ajungă la faţa locului pe uscat, dar nu este clar cât de mult ar putea dura acest lucru.

”Este întuneric, condiţiile meteo sunt proaste şi există riscul de avalanşă”, a mai precizat Eilertsen, titrează G4MEDIA.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related