Un bărbat a fost reținut după ce a lovit o mașină a Poliției Satu Mare și a rănit un agent

Data:

spot_img

Un bărbat a fost reținut după ce a lovit o mașină a Poliției Satu Mare și a rănit un agent. Accidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, după care șoferul a părăsit locul faptei, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), conform Agerpres.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că un conducător auto de 31 de ani, din Satu Mare, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu o autospecială aparţinând Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, care se afla parcată în afara părţii carosabile. Din producerea evenimentului a rezultat avarierea celor două autovehicule şi rănirea unui bărbat de 28 de ani, agent de poliţie în cadrul aceleiaşi instituţii, care se afla în afara autospecialei. Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat, la scurt timp, pe aceeaşi stradă”, precizează sursa citată.

Bărbatul de 31 de ani a refuzat atât testarea cu aparatele etilotest şi drugtest, precum şi prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii prezenţei în organism a unei eventuale alcoolemii sau a unor substanţe psihoactive.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi refuzul sau sustragerea de la recoltare de mostre biologice.

Citește și: Ministrul Turismului spune că „a fost stricată noțiunea de stațiune pe litoral” din cauza construcțiilor haotice | Info Sud-Est

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Inquam Photos / George Calin)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Prefectul județului Galați cere avizul pentru declararea stării de alertă

Prefectul județului Galați, Andreea-Anamaria Naggar, a solicitat ministrului Afacerilor...

Subsolul Spitalului de Recuperare „Sfântul Gheorghe” din municipiul Botoşani, inundat în urma ploilor torențiale

Subsolul Spitalului de Recuperare „Sfântul Gheorghe” din municipiul Botoşani...

Situația rămâne critică în județul Galați. Intervenții în zeci de localități | Viața Liberă

Situația rămâne critică în județul Galați. Autoritățile intervin în...