duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletterUn bărbat din Câmpia Turzii, prins cu explozibil folosit la atentatele cu...

Un bărbat din Câmpia Turzii, prins cu explozibil folosit la atentatele cu bombă din Europa

Un bărbat de 36 de ani din Câmpia Turzii a fost arestat în Italia, fiind descoperite asupra lui mai multe grame de explozibil folosit la atentatele din Europa.

Iosif-Marius Mischian, originar din Câmpia Turzii conform RefleqtMedia ,a fost prins cu 300 de grame de explozibil folosit în atentatele teroriste de la Paris și Londra. Bărbatul din Câmpia Turzii era ajutat de Pavel Marcel Lucaci, un complice, ambii fiind indentificați și arestați de carabinierii italieni, conform Rotalianul – revista românului din Italia.

Marcel Lucaci Pavel, în vârstă de 36 de ani, a fost găsit de carabinieri sâmbătă, 17 octombrie, cu un pachet care conținea substanță explozivă, în grădina unei vile în renovare din Vigonza, mai exact în via Carpane, numărul 15. Bărbatul român avea în mână o pungă în care s-a dovedit mai târziu că erau aproximativ 300 de grame de substanță explozivă, probabil triperoxid de triacetonă (TATP), care a fost ulterior distrusă de echipa de pirotehniști a carabinierilor.

Militarii au percheziționat vila respectivă și au găsit materiale folosite la fabricarea explozivului, instrumentele pentru sinteza lor și câteva cabluri electrice.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE