sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăNewsletterUn bebeluș a murit acum 2 ani. Justiția nu a făcut nimic

Un bebeluș a murit acum 2 ani. Justiția nu a făcut nimic

A făcut valuri şi a stârnit indignare, acum doi ani, tragedia care a lovit familia argeşeană Fotache, din comuna Moşoaia: cel de-al doilea copil al familiei a venit pe lume mort.

În prealabil, mama, dna Alina Fotache, sesizase de mai multe ori medicul curant, dr Iulian Andronic, că nu se simte bine şi că sarcina nu evoluează aşa cum ar trebui.

Medicul, însă, a trimis-o acasă de fiecare dată, recomandându-i cel mult câteva analgezice.

Convinsă că e vorba de un caz grav de neglijenţă şi/sau de malpraxis, familia Fotache a început să-şi caute dreptatea, reclamând situaţia la Parchet şi la Poliţie.

Cuvenitul dosar penal a fost înregistrat în martie 2019 şi a fost dispusă, aşa cum e normal, o expertiză medico-legală a cadavrului micuţului care n-a mai apucat să trăiască.

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE