duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletterUn bolnav de Covid a fost prins în pădure. Evada din carantină

Un bolnav de Covid a fost prins în pădure. Evada din carantină

Un iveştean de 44 de ani, purtător al virusului Sars-Cov 2, a încercat cu orice preţ să fugă din carantină, pentru a merge, chipurile, la cumpărături, la Tecuci.

Bărbatul, aflat la volanul unei maşini, a fost observat de jandarmii care păzesc zona carantinată de la Iveşti în apropierea unei liziere din localitate, iar ceea ce le-a atras atenţia a fost schimbara bruscă de traseu pe care a făcut-o şoferul, în momentul în care a observat echipajul.

A schimbat brusc direcţia şi s-a îndreptat spre localitate, numai că a fost tras pe dreapta şi întrebat despre scopul plimbării. Omul a motivat că voia să meargă la Tecuci, ca să facă cumpărături de la un supermarket, numai că nu le-a spus jandarmilor şi că era carantinat la domiciliu, pe motiv că este infectat cu noul coronavirus.

Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE