miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterUn botoșănean de 105 ani și o ieșeancă de 99 de ani,...

Un botoșănean de 105 ani și o ieșeancă de 99 de ani, cei mai în vârstă votanți din țară: „Le spun așa, să ajute pe cel care nu are”

Participarea la vot este o datorie pe care fiecare trebuie să o îndeplinească pentru sine și pentru țară, pentru binele comun al societății în care trăim.

Asta ne arată doi dintre cei mai în vârstă votanți din țară, care duminică, chiar dacă i-au lăsat puterile și nu au putut merge la secțiile de votare, au pus ștampila pe buletinul de vot acasă. La 100 de ani, moș Panaite din județul Botoșani și bunica Natalia din județul Iași au votat cu încrederea că va fi bine, atât lor, cât și țării în care trăim.

Moș Panaite este din comuna Tudora, județul Botoșani, are 105 ani și este printre cei mai în vârstă votanți din țară. Nu a lipsit niciodată de la vot în ultimii 30 de ani și cea mai mare nemulțumire a lui este că politicienii nu respectă legile pe care le dau.

Mitel Panaite, bătrânul de 105 ani: „Pentru îmbunătățirea poporului și a țării. Pentru că se întâmplă multe necazuri, oameni judecați, nedreptățiți. Să fie buni și să îndrepte lucrurile între oameni.”

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE