luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterUn bucătar din Cluj, la spital după un incident neelucidat la o...

Un bucătar din Cluj, la spital după un incident neelucidat la o petrecere la care au fost și polițiști

Chef Adrian Pop, un cunoscut bucătar din Cluj, se zbate între viață și moarte după un incident rămas încă neelucidat la o petrecere la care ar fi participat și mai mulți polițiști. El se află internat în secția de terapie intensivă-neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență, prezentând mai multe lovituri la cap.

Chef Adrian Pop a fost invitat la o aniversare, într-un restaurant din comuna Apahida. La petrecere au participat şi mai mulţi poliţişti, deşi evenimentele de acest gen sunt interzise. La un moment dat ceva s-a întâmplat, însă participanții nu au știut să spună ce anume a pățit bucătarul.

Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze, prima fiind că ar fi căzut, însă ei nu exclud ca el să fi fost agresat de cineva. În ajutor i-au sărit mai mulţi bucătari, la fel de cunoscuţi în oraș. Unul dintre ei are o informație care s-ar putea dovedi esențială: totul ar fi plecat de la o partidă de skandenberg, între victimă și o rudă a sărbătoritului.

„Au stat împreună, au discutat, au băut împreună, pentru că ăsta e adevărul, s-au consumat şi băuturi alcoolice. S-a făcut un aşa numit concurs de skandenberg ad-hoc. Era destul de neliniştit, pentru că deja se vehiculau tot felul de acuze, vorbe urâte. Înainte să iasă afară. El era jos, baltă de sânge foarte mare.”, a spus Paul Siserman, prieten al victimei.

Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE