Un candidat PNL din județul Caraș-Severin s-a pozat cu însemne naziste | Express de Banat

Data:

Un candidat PNL din județul Caraș-Severin s-a pozat cu însemne naziste. Robert Nosal este candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Berzovia.

Apariția șocantă a lui Robert Nosal executând salutul nazist cu zvastica în spate şi mâna la inimă pune într-o lumină proastă întreg învățământul din Caraș-Severin.

Citește și: România nu mai poate reabilita criminali de război. Leonard Zăicescu, supraviețuitor al Holocaustului: Sunt tineri care nu au habar de pogrom

Inspectoratul Școlar Caraș-Severin a dat explicații

Inspectoratul Școlar Caraș-Severin s-a văzut obligat să dea explicații pentru comportamentul iresponsabil al profesorului Robert Nosal, pe care Ioan Popa și Romeo Dunca îl susțin mai nou pentru funcția de primar al comunei Berzovia.

Citește și: Humanitas, Humanitas Fiction și Humanitas Junior la Bookfest. Peste 1.000 de titluri, cărți cu prețuri speciale, 39 de evenimente, lansări, sesiuni de autografe, dezbateri

„Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin se dezice de acțiunile domnului Nosal Robert, directorul Clubului Sportiv Școlar Reșița, în urma postărilor inadecvate și ofensatoare cu conținut nazist apărute în spațiul public.

„Inspectoratul Școlar Județean condamnă orice formă de manifestare a ideologiilor extremiste”

Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin condamnă cu fermitate orice formă de manifestare a ideologiilor extremiste, discriminatorii sau care promovează ura de orice fel”, a reacționat Lucian Miclău, inspectorul școlar general.

Acesta mai spune că valorile fundamentale ale sistemului educațional românesc sunt bazate pe respect, diversitate, incluziune și toleranță, iar comportamentul lui Robert Nosal este total contrar acestor principii.

Continuarea în Express de Banat

Robert Nosal este candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Berzovia. Acesta este director al CSS Reșița (Clubul Sportiv Școlar Reșița), iar până în august 2022 a deținut funcția de inspector școlar general adjunct, în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin

Citește și: Premiile Europene pentru Patrimoniu, acordate restaurării Bisericii Evanghelice Săsești din Alma Vii și Bisericii Sfântul Mihail din Cluj-Napoca (FOTO | VIDEO)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: expressdebanat.ro)

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related