duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăNewsletterUn consilier din Caraş-Severin care gestionează fonduri europene, reţinut pentru luare de...

Un consilier din Caraş-Severin care gestionează fonduri europene, reţinut pentru luare de mită

Procurorii DNA din Timişoara l-au reţinut pentru luare de mită, pe Martin Ianăş Niagu, consilier în cadrul Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Caraş-Severin, instituţie care gestionează finanţările europene din agricultură.

Potrivit DNA, în perioada septembrie – 24 noiembrie, în contextul unui control pe teren, Martin Ianăş Niagu i-ar fi cerut unui agricultor, martor în cauză, 5.000 de euro, reprezentând jumătate din banii pe care trebuia să îi primească drept ultimă tranşă de plată în cadrul unui proiect finanţat cu fonduri europene prin măsura ‘Tânărul Fermier’.

În schimbul banilor, Ianăş Niagu s-ar fi angajat să deconteze ultima tranşă de 10.000 de euro, lăsând să se înţeleagă că, în caz de refuz, va face demersuri ca instituţia să considere că proiectul nu a fost implementat, ceea ce ar fi obligat agricultorul să restituie toţi banii pe care îi primise anterior.

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE