Un consilier local al USR a fost bătut chiar în timp ce vorbea cu Poliţia Locală

Data:

Un consilier USR din Drăgăşani (Vâlcea) acuză că a fost şi el bătut cu pumnii de administratorul unui liceu din localitate.

Agresiunea a avut loc în timp ce consilierul USR Marian Roşca filma un foc lăsat nesupravegheat în zona parcului Batca din localitate, în spatele terenurilor de sport aferente Liceului Tehnologic Brătianu.

Roşca a sunat la Poliţia Locală şi le-a cerut să trimită un echipaj, moment în care la faţa locului a apărut o persoană pe care consilierul a identificat-o drept administratul Liceului Tehnologic Brătianu din localitate care l-ar fi lovit cu pumnii. 

Articolul integral, în Epoch Times România!

Citește și: Avertisment: Lipsa de control a prescripției de antibiotic în pandemie ne va costa vieți și bani (presshub.ro)

The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

VIDEO Audiere în Parlamentul European pe tema dezinformării și propagandei ruse privind Ucraina și a impactului asupra proceselor democratice din UE

Comisia specială privind ingerințele externe în toate procesele democratice din Uniunea Europeană, inclusiv dezinformarea, a Parlamentului European, a susținut, joi, audierea

Licitație pentru reabilitarea a 50 de km de infrastructură de tramvai în București. Nicușor Dan: „Este cea mai mare achiziție publică realizată vreodată de...

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, săptămâna aceasta, llansarea licitaţiei pentru reabilitarea a 16 linii de tramvai.

Anonimă prinsă de ANAF cu 5,8 milioane de lei nejustificați pe „marile averi”

Fiscul din Iași a descoperit că o femeie de afaceri a cheltuit în trei ani 5,8 milioane de lei pe care nu-i poate justifica. Ofensivă împotriva „banilor la negru”.

La cea mai bogată universitate din Iași, studenții sunt puși să dea mii de lei pe consumabile

Un grup de studenţi din anul al VI-lea de la Facultatea de Medicină Dentară a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi (UMF) a trimis o plângere pe adresa redacţiei „Ziarului de Iaşi” în legătură cu faptul că trebuie să achiziţioneze din buzunarul propriu, an de an, materiale pentru procesul didactic în valoare de sute de lei.