duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletterUn elev a creat o olimpiadă de fizică, pe Facebook, în locul...

Un elev a creat o olimpiadă de fizică, pe Facebook, în locul celor naționale

Un elev de liceu pasionat de fizică a avut o idee inedită pentru a suplini absența olimpiadelor școlare în acest an. A creat o pagină de Facebook și are grijă să posteze periodic probleme interesante de fizică. El are urmăritori din toată țara. 

Vlad Oros este elev în clasa a X-a la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timișoara, olimpic național și internațional la Fizică. Chiar dacă organizarea concursurilor a fost sistată din cauza pandemiei, încă din vară, Vlad s-a decis să se „antreneze” și a început să caute probleme interesante de fizică pe diferite site-uri și platforme.

Apoi s-a conturat pagina de Facebook Physics Problems, care a devenit o comunitate formată din elevi pasionați de Fizică din toata țara, care interacționează și dezbat probleme, în lipsa olimpiadelor școlare.

Vlad Oros a participat la olimpiada internațională de Fizică de la Doha (Qatar) și împreună cu alți elevi din România se pregătește pentru un concurs online de Fizică din Cehia.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE