UPDATE 10.35: Poliția Muncipiului Bocșa a confirmat vineri prin intermediul unui comunicat de presă, că bărbatul prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului. De asemenea, la fața locului a fost găsită o armă de vânătoare.

“În această dimineață, la ora 08.29, Poliția Orașului Bocșa a fost sesizată prin apel 112, de către o persoană de sex feminin despre faptul că și-a găsit soțul împușcat în locuință.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 57 de ani, din Bocșa, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului.

Echipajul Serviciului de Ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului. De asemenea, la fața locului a fost găsită o armă de vânătoare.

În acest moment, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin se află la fața locului în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul.

Din verificările efectuate până în prezent, arma de vânătoare este deținută legal de bărbatul în cauză.

Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, a declarat inspector principal Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Știrea Inițială:

Emanuel Dănilă, fostul primar al Bocșei, s-a împușcat în această dimineață. De asemenea, polițiștii au confirmat decesul.

Emanuel Dănilă a câștigat alegerile din septembrie 2020 pe listele PNL și a surprins pe toată lumea în 19 martie 2021 când și-a anunțat demisia.

Știre în curs de actualizare.

partajează acest articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.