Un ieșean a încălcat în doar 3 ore ordinul de restricţie obţinut de soţie

Data:

Un ieşean a stabilit un nou record de nesocotire a deciziei justiţiei. Acesta a încălcat ordinul de protecţie obţinut de soţia sa în numai trei ore de la emitere. Nici intervenţia poliţiei nu l-a făcut să înţeleagă de vorbă bună. Urmarea a fost o condamnare la detenţie. Totul după ce soţia a refuzat să vină lângă el în pat.

Ordinul de protecţie fusese emis de judecători după un episod deosebit de violent provocat de Ionică Tenea. Incidentul a fost reconstituit din declaraţiile lui Ş.T., fiica lui Tenea. Între bărbat şi soţia sa, E.T., izbucnise o ceartă determinată de refuzul femeii de a dormi în acelaşi pat cu soţul. Tenea şi-a ameninţat nevasta cu acte de violenţă şi chiar cu moartea.

La un moment dat, a apucat o masă, cu intenţia de a o arunca în soţia sa. Ş.T. a intervenit în apărarea mamei sale, împingându-l pe Tenea, care a căzut pe un pat. Bărbatul s-a ridicat imediat şi şi-a pălmuit soţia, după care s-a îndreptat spre fiică, lovind-o cu pumnii în zona capului şi trâgând-o de păr.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Paul Stănescu ar fi găsit un nou loc de muncă bănos, la stat, pentru fratele său. CCR a oprit numirea lui la ANRE

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Rata șomajului în Botoșani creşte de la lună la lună

Rata șomajului în Botoșani creşte de la lună la...

Primul parc experimental de cercetare a tehnologiilor avansate în energii alternative funcționează la Cluj

Primul parc experimental de cercetare a tehnologiilor avansate în...

Controversatul șef al ANPC, Horia Constantinescu, demisionează pentru a fi candidatul PSD la Primăria Constanța

Controversatul șef al ANPC, Horia Constantinescu, demisionează pentru a...

Camere video în toate clasele fără acordul părinţilor şi profesorilor

Camere video în toate clasele fără acordul părinţilor şi...