Un incendiu a izbucnit noaptea trecută pe muntele Tămașu | Argeșul Online

Data:

spot_img

Un incendiu a izbucnit noaptea trecută pe muntele Tămașu, în apropriere de Sătic, comuna Rucăr. Nu sunt afectate zone locuite.

„Aseară, în jurul orei 22, a sunat alarma care anunța producerea unui incendiu de vegetație forestieră pe Muntele Tămașu, zona Sătic.

Pentru verificarea sesizării, au intervenit colegii de la Detașamentul Câmpulung, alături de personal de la Ocolul Silvic, iar în momentul în care aceștia au confirmat situația de urgență, din cadrul inspectoratului nostru au fost dislocate forțe impresionante pentru stingerea flăcărilor”, a transmis ISU Argeș.

”Este o intervenție extrem de dificilă din cauza zonei greu accesibile și a terenului accidentat, pompierii neavând posibilitatea de a ajunge la fața locului cu autospecialele.

În continuare, s-a realizat un dispozitiv perimetral de intervenţie, însă acțiunile de stingere sunt îngreunate de condițiile climatice, precum şi de cantitatea mare de materiale combustibile din zona de ardere, care favorizează dezvoltarea rapidă şi propagarea incendiului.”

Continuarea, în Argesulonline.ro

Citește și: Cum vrea Rusia să ne facă să nu mai ținem cu Ucraina

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Argeșul Online)

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related