Un italian a dat în judecată fosta iubită româncă. Îi cere 22.000 de euro | Ziarul de Iași

Data:

spot_img

Un italian a dat în judecată fosta iubită, o femeie din Iași, cerându-și înapoi banii pe care îi dăduse de-a lungul timpului – 22.000 de euro.

Conform plângerii depuse de Gino L., o cunoscuse pe Elena A. la începutul lunii iulie 2017, între cei doi legându-se o relație de iubire. Din septembrie, femeia ar fi început să-i solicite, sistematic, diverse sume de bani, cu titlu de împrumut. Până în decembrie, italianul îi dăduse 1.100 de euro. În aprilie 2018, suma dată de italian ajunsese la 4.900 de euro, iar Gino L. i-a cerut iubitei sale să-i înapoieze suma până în vara aceluiași an. Nu s-a întâmplat însă așa. Dimpotrivă, italianul a continuat să-l trimită ieșencei diverse sume de bani. În mai 2018, totalul ajunsese la 6.000 de euro, iar datoria a continuat să crească. Până în 2020, susține italianul, o împrumutase pe ieșeancă cu un total de 22.000 de euro.

Citește și: Remus Truică a fost eliberat din închisoare după ce a achitat 17.000 de euro. A susținut că „și-a făcut datoria față de țară”

Românca nu a fost găsită de autorități

Elena A. nu a putut fi găsită, pentru a răspunde acuzațiilor italianului. De la adresa cunoscută de acesta, citația s-a întors cu mențiunea „destinatar necunoscut la adresa indicată”. Nici Poliția nu cunoștea altă adresă, așa că pentru a o reprezenta pe ieșeancă în instanță a fost desemnat un curator.

Acesta și-a făcut treaba. A arătat că, din înscrisurile depuse de Gino L. în instanță rezultă cel mult că ar fi transferat bani, prin Western Union, în trei rânduri. În total, era vorba de 625 euro. Nici pentru acești bani nu era însă menționată clar obligația de restituire. În plus, a arătat curatorul, atitudinea italianului era cel puțin curioasă. Deși o somase pe Elena A. să-i restituie banii și nu primise nimic înapoi, a continuat să o împrumute pe aceasta.

Continuare, în Ziaruldeiași.ro

Citește și: Creștere cu 60% a infectărilor cu COVID-19 într-o săptămână | Monitorul de Cluj

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related