Un junior român, cerut la o echipă de fotbal din Franța

Data:

Academia de juniori a clubului de fotbal OGC NICE a trimis o invitație oficială pe adresa Academiei Eagles, pe care fostul jucător de la FC Argeș, Gabi Dumitru, o are la Londra. Francezii doresc să îl testeze timp de o săptămână pe talentatul junior Emanuel Sfichi, în vârstă de doar 15 ani.

Emanuel Sfichi s-a născut la Londra pe 28 mai 2007 din părinți români și a început fotbalul la Academia de Fotbal EAGLES a lui Gabi Dumitru.

Citește și: „Reorganizare” politică eșuată la Transelectrica. De ce se dorește transformarea „unității” în „sucursală”

Încă de mic s-a remarcat prin talentul său deosebit, talent care între timp a fost completat de o bună pregătire, de o mentalitate britanică, dar și de un fizic impozant pentru un copil de doar 15 ani.

La sfârșitul anului trecut, pe adresa Academiei de Fotbal EAGLES a sosit o invitație oficială de la clubul francez OGC NICE, cel care monitorizează juniori talentați în toată Europa. OGC NICE vrea să-l testeze pe Emanuel Sfichi timp de o săptămână și, în cazul în care tânărul jucător de la EAGLES va convinge, este posibil chiar un transfer răsunător pentru Academia de fotbal a lui Gabi Dumitru de la Londra!

Continuarea în Argeș-Sport


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro s-a înființat în urmă cu 5 ani și oferă informații relevante din sportul local și național. De asemenea, Arges-Sport.ro a oferit corespondențe de la competiții fotbalistice de top: EURO 2016 și Liga Campionilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related