Un junior român descoperit la tabăra de vară de la Bradu a semnat contract cu echipa olandeză FC Eindhoven

Data:

În urmă cu câțiva ani, la tabăra de vară Elite Summer Camp care s-a desfășurat pe stadionul din Bradu, portarul Darko Siminiceanu a fost remarcat de antrenorii olandezi veniți să ofere o nouă perspectivă pentru antrenarea și dezvoltarea copiilor români.

După un an de pregătire intensivă în Olanda, tânărul a semnat ieri un contract cu echipa FC Eindhoven.

Adolescentul în vârstă de doar 15 ani a fost pregătit în Olanda de fostul portar din Eredivisie și Budesliga, Maikel Aerts.

Citește articolul integral pe Arges-sport.ro

Citește și: Municipiul Brașov va avea un Consiliu Local al Copiilor. Ce rol va avea și cine se poate înscrie

Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro s-a înființat în urmă cu 5 ani și oferă informații relevante din sportul local și național. De asemenea, Arges-Sport.ro a oferit corespondențe de la competiții fotbalistice de top: EURO 2016 și Liga Campionilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Licitație pentru reabilitarea a 50 de km de infrastructură de tramvai în București. Nicușor Dan: „Este cea mai mare achiziție publică realizată vreodată de...

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, săptămâna aceasta, llansarea licitaţiei pentru reabilitarea a 16 linii de tramvai.

Anonimă prinsă de ANAF cu 5,8 milioane de lei nejustificați pe „marile averi”

Fiscul din Iași a descoperit că o femeie de afaceri a cheltuit în trei ani 5,8 milioane de lei pe care nu-i poate justifica. Ofensivă împotriva „banilor la negru”.

La cea mai bogată universitate din Iași, studenții sunt puși să dea mii de lei pe consumabile

Un grup de studenţi din anul al VI-lea de la Facultatea de Medicină Dentară a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi (UMF) a trimis o plângere pe adresa redacţiei „Ziarului de Iaşi” în legătură cu faptul că trebuie să achiziţioneze din buzunarul propriu, an de an, materiale pentru procesul didactic în valoare de sute de lei. 

Sebastian Burduja, interimar la Educație (surse). Cine ar putea prelua portofoliul

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja (PNL), ar...