miercuri, 26 ianuarie 2022
AcasăRețea„Un leu pentru medicul meu!” – campanie de strângere de fonduri pentru...

„Un leu pentru medicul meu!” – campanie de strângere de fonduri pentru cumpărarea de materiale de protecție – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Salvatorii sibieni în colaborare cu „Organizatia voluntarilor SMURD Sibiu” inițiază o campanie de strângere de fonduri pentru cumpărarea de materiale de protecție pentru personalul medical din ISU , UPU si SAJ.

„Dacă vă doriți să fiți alături de noi, vă așteptăm cu <un leu pentru medicul meu!>. Acum, mai mult ca oricând, SĂNĂTATEA este cea mai importantă… E momentul să fim puternici, uniți și solidari.
Întregul personal medical din spital sau…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE