Un motociclist a intrat într-o pădure din Apuseni și a scăpat de amendă din cauza autorităților române

Un motociclist german, amendat cu 5.000 de lei pentru că a intrat cu motocicleta pe un drum forestier din Munţii Apuseni a obţinut după mai bine de doi ani de judecată în România, anularea procesului verbal de sancţionare. 

Direcția Silvică Alba și Inspectoratul Județean de Poliție nu au putut dovedi că accesul în fondul forestier pe traseul folosit de către acesta era interzis și semnalizat ca atare. 

Autoritățile care au emis amenda au fost obligate și la plata cheltuielilor de judecată.

Cu motocicleta prin pădure

Incidentul s-a petrecut în septembrie 2018, când Winglein Jurgen Heinz Peter a plecat, împreuna cu încă patru colegi, cu motocicletele, din localitatea Arieşeni spre vârful Bihor.

Aceștia s-au documentat înainte de a parcurge acest traseu şi nu au găsit nici o interdicție.

Totuși au fost amendați pentru că autoritățile au considerat că aceștia au circulat în afara drumurilor publice, fără acordul scris al administratorului zonei, ”Romsilva”, prin Ocolul Silvic Gârda.

alba24.rohttp://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Slujbă de Înviere, pe scenă, în Piața Sfatului din Brașov

Pentru a evita aglomerația, lăcașele de cult vor amenaja din timp, în afara clădirilor, mai multe puncte de distribuire a "paștilor" în pachete/punguțe de unică folosință, închise.

O victorie aliată cât o zdrobitoare înfrângere comună

Se bucură mulți de ”victoria” alianței PNL și USR PLUS, care s-au înțeles să continue coaliția. Ar fi fost decizia rațională, cred nu puțini....

POIM: Alte 10 contracte, în valoare de 146 milioane lei, pentru spitale și centre sociale

Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București este beneficiarul celui mai mare contract semnat în aceste zile.