miercuri, 28 iulie 2021
AcasăNewsletterUn nou caz Piatra Neamț poate izbucni în orice clipă!

Un nou caz Piatra Neamț poate izbucni în orice clipă!

La o lună de la tragedia de la Piatra Neamț, care a marcat o țară întreagă, controalele ordonate după incendiul devastator scot la iveală mizeria de sub preșul sistemului medical din România.

În data de 14 noiembrie, zece pacienți bolnavi de COVID-19 și intubați au decedat în urma unui incendiu violent care a izbucnit la secția de Anestezie-Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Piatra Neamț. Autoritățile centrale promiteau controale „la sânge” în spitalele din toată țara.

În urma incendiului sfâșietor de la Piatra Neamț, mai mulți pacienți, printre care și medicul-erou Cătălin Denciu, care a intrat în flăcări pentru a-și salva bolnavii, s-au zbătut pe patul de spital pentru viața lor. Din păcate, alți doi pe lângă cei 10 pieriți în noaptea fatidică au pierdut lupta cu moartea. Soarta a fost puțin mai blândă cu dr. Cătălin Denciu, internat la o clinică din Belgia și detubat în urmă cu puțin timp, după ce a suferit arsuri pe circa 75% din suprafața corpului.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE