luni, 29 noiembrie 2021
AcasăNewsletterUn nou protest anti mască și anti vaccinare în Oradea, organizat de...

Un nou protest anti mască și anti vaccinare în Oradea, organizat de un fost deputat AUR

Protestul împotriva obligativităţii purtării măştii medicale în spaţiul public organizat sâmbătă pe platoul din centru civic de un grup de susţinători ai deputatului Mihai Lasca, acum independent după ce partidul pe ale cărui liste a fost ales – AUR – l-a exclus pentru că şi-a ascuns trecutul penal – a strâns doar 50 de participanţi. Mai puţini ca niciodată.

Manifestanţii s-au adunat cu greu. La ora 15, anunţată pe reţelele de socializare pentru începerea protestului, pe platoul din centrul civic erau adunaţi doar 10 organizatori şi cam tot atâţia jurnalişti.

Iniţiatorii au venit îmbrăcaţi în tricouri galbene cu mesajul „Jos masca sclaviei” şi au adus cu ei un banner inscripţionat cu deja tradiţionalul „Jos botniţa pentru copii!!! Copiii au dreptul să respire!”.

„Suntem aici pentru a protesta împotriva purtării măştii în spaţii deschise”, a declarat pentru BIHOREANUL iniţiatorul protestului de sâmbătă, Andrei Boroş.

Acesta a spus că măştile sunt inutile inclusiv în spaţii închise, însă fără explicaţii fundamentate. „Cârpele astea nu oferă nicio protecţie. După un an de zile ne trezim că acum sunt bune şi fularele şi eu mai ştiu ce. Până la urmă şi un mileu de pe televizor e bun”, a spus Boroş.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE