Un oficial guvernamental din Macedonia de Nord a fost arestat. Ar fi produs milioane de monede false de 2 euro | Aktual24

Data:

spot_img

Un oficial guvernamental din Macedonia de Nord a fost arestat. Ar fi produs milioane de monede false de 2 euro.

Un oficial guvernamental din Macedonia de Nord a fost arestat pentru că ar fi produs în masă milioane de monede false de 2 euro, a anunțat marți agenția de aplicare a legii a Uniunii Europene, Europol, relatează Politico.

Citește și: Andreea Ember, despre cum se face cercetarea în Franța: „Toți colaborează pentru ca cercetarea să nu fie oprită și cultura să ajungă în cele mai adânci pături ale societății.”

Bărbatul era angajat al Ministerului de Interne din Macedonia de Nord

O anchetă de luni de zile a autorităților macedonene și kosovare, desfășurată cu sprijinul agenției Europol, a scos la iveală operațiunea de falsificare și a dus la arestarea suspectului în vârstă de 34 de ani la Pristina, a precizat Europol într-un comunicat.

Citește și: Ladislau Roth, dirijor israelian, supraviețuitor al Holocaustului, a împlinit 104 ani: „Ceea ce am trăit sunt lucruri care nu ar fi voie să fie uitate nicicând”

Bărbatul era angajat al Ministerului de Interne din Macedonia de Nord, a precizat Europol, adăugând că autoritățile au confiscat, de asemenea, „mașini pentru producerea de monedă falsă, mii de monede asamblate, inele și miezuri brute” în mai multe locații din Macedonia de Nord.

Continuarea în Aktaul24

Citește și: Începe Săptămâna Haferland, când satele săsești se animă. Puteți asculta muzică germană din sec. XVI, jazz și arii cântate de fiicele ambasadorului Noble

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dronele ucrainene au aruncat în aer un depozit rusesc de arme  | The Epoch Times

Dronele ucrainene au aruncat în aer un depozit rusesc...

Inventatorul pagerului este un evreu cu origini românești | Aktual24

Inventatorul pagerului este un evreu cu origini românești. Pagerul este...