Un om, un glonț, o țară | Revista22

Data:

spot_img

Un om, un glonț, o țară. „Alegerile sunt periculoase, ați văzut în America” a declarat Ciolacu ezitând să-și asume candidatura de teamă, pesemne, să nu-l atace vreun tânăr din propriul partid, cum a pățit Trump.

Dar cum ce nu te omoară, te întărește, glonțul care i-a julit urechea lui Trump l-a făcut (anticipat) câștigător pe împușcat.

Unii au acuzat ,,o înscenare” dar e imposibil ca cineva să țintească atât de precis vârful unei urechi.

Pur și simplu Trump a avut noroc iar justiția văzându-l cum se duce glonț spre Casa Albă i-a anulat procesele deschizându-i ușa Biroului Oval.

Citește și: Cu 4 voturi la 1, procurorii din CSM au fost de acord cu rezultatul pseudo-concursului pentru inspectorii judiciari

De la Washington, generalul Ciucă și-a anunțat candidatura

Kremlinul care nu ratează niciodată executarea adversarilor s-a îngrijorat de acest atentat eșuat: „Viața lui Trump e în pericol”.

De fapt, cel care amenințase SUA cu „vărsare de sânge dacă nu câștigă” e chiar Trump. Acum doar viața democrației americane e în pericol.

De la Washington, generalul Ciucă și-a anunțat și el candidatura – pentru a sugera că are viză americană. Fake!

Mai ales după ce, trimis de Iohannis în locul său (deși invitațiile sunt netransmisibile) la dineul oferit de Biden la finalul summitului NATO, Ciucă n-a fost primit (substituire de persoană). Double fault!

Citește și: Biserica Ortodoxă Română ar trebui să recunoască preocupările Institutului Elie Wiesel de a nu repeta greșelile legionarismului ca fiind absolut legitime. Ionuț Mavrichi | INTERVIU

Un liberal a scuzat absența lui Iohannis explicând că ,,Biden nu va mai fi președinte”. Păi, nici Iohannis nu va mai fi președinte, caraghioșilor.

Dacă Biden (după multe ezitări) s-a retras din cursa prezidențială susținându-o pe Kamala Harris, probabil că și Iohannis a vrut să-l promoveze pe Ciucă drept succesor: ostaș, te duci, le spui că sunt inapt de dineu și dacă te confundă Biden cu Zelenski faci repede o poză cu el.

Continuarea în Revista22

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Tradiționalismul în dezbatere? | Revista22

Tradiționalismul în dezbatere? Mentalitatea tradiționalistă nu vede abuzuri severe,...

Coroana regăsită

Spania reprezintă un caz unic în Europa prin aceea...

Paradoxurile lui Geoană între SUA și (post)nomenklatură

Paradoxurile lui Geoană între SUA și (post)nomenklatură. Mircea Geoană...