Un pacient cu coronavirus trebuie neapărat să stea în izolare 14 zile când e considerat vindecat « banatulazi.ro

Conform medicului Marinescu, o persoană cu coronavirus trebuie să stea neapărat în izolare timp de 14 zile din momentul în care i-a fost pronunţat diagnosticul. În funcţie de evoluţia bolii, pacientul poate fi externat mai devreme din spital, însă, chiar dacă este trimis acasă, trebuie să fie în izolare până la încheierea termenului de 14 zile. Regula celor două teste consecutive nu mai este, în prezent, necesară, mai spune doctorul infecţionist de la Matei Balş….

partajează acest articol:
Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Brașovul intră în scenariul verde

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii.

Florin Cîţu: “Pandemia a accentuat inegalitățile între femei și bărbați”

"Pandemia a condus la o creștere a violenței împotriva femeilor, în timp ce sarcinile și responsabilitățile casnice ale acestora au crescut", spune premierul.

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...
partajează acest articol: