joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterUn piteştean a refuzat să-şi primească în casă nevasta întoarsă din Italia,...

Un piteştean a refuzat să-şi primească în casă nevasta întoarsă din Italia, de teama carantinei

Un fapt incredibil s-a petrecut ieri, la Piteşti: un localnic a refuzat să permită accesul în locuinţă propriei neveste, întoarsă din Italia, pentru a nu fi nevoit să petreacă împreună, în carantină la domiciliu, următoarele 14 zile.

Bărbatul s-a temut, de asemenea, ca nu cumva să-şi piardă, din această cauză, şi locul de muncă.

Biata femeie (în vârstă de 50 de ani), a petrecut câteva ore în faţa blocului, cu toate bagajele lângă ea, sunând la diverse autorităţi ale statului (DSP, Poliţie etc). Care nu prea au ştiut cum să reacţioneze.

Mai plini de solicitudine au fost agenţii de la secţia 2 de Poliţie, care au venit la faţa locului şi au contactat şi ei Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică. Azi, biroul de presă al Poliţiei Argeş a informat că ndividul a fost amendat pentru fapta sa.

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE