vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăNewsletterUn poliţist de frontieră din Bihor, care a fugit de agenţii rutieri,...

Un poliţist de frontieră din Bihor, care a fugit de agenţii rutieri, băut la volan, a scăpat de dosarul penal

Un poliţist de frontieră care a fugit de agenţii rutieri, fiind băut la volan, a scăpat de dosarul penal.

Deşi practica procurorilor este să-i trimită în judecată pe toţi şoferii cu alcoolemie de peste 1 la mie, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea a renunţat de tot la urmărirea lui Francisc Gabera pe motiv că nu prezintă… interes!

În plină stare de urgenţă, un poliţist de frontieră din Borş făcea senzaţie prin oraş. La volanul unui Audi, în miez de noapte, Francisc Gabera a fugit de agenţii rutieri care îi făcuseră semn să oprească. Văzându-se urmărit, a oprit maşina, dar apoi a luat-o din nou la goană când i s-a cerut să sufle în etilotest.

În final a fost imobilizat şi dus la analize de sânge, unde s-a descoperit şi de ce făcuse circ: era praf de beat! Culmea este, însă, că spre deosebire de alţi şoferi prinși băuţi la volan, frontieristul a scăpat de dosarul penal, procurorii stabilind că fapta lui a fost… prea măruntă.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE