marți, 19 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterUn poliţist din Salonta s-a urcat băut la volan, a fugit de...

Un poliţist din Salonta s-a urcat băut la volan, a fugit de agenţii rutieri şi s-a baricadat în casă. Procurorul l-a plasat sub control judiciar

Un agent de Poliţie din Salonta a fost plasat sub control judiciar, luni, după ce s-a urcat băut la volan, a făcut ture pe şosele cu farurile stinse, claxonându-i pe ceilalţi şoferi, a fugit de agenţii rutieri şi s-a baricadat în locuinţă ca să nu fie dus la analize de sânge. Subofiţerul, pe numele său Florin Vida, nu e la prima abatere, fiind sancţionat disciplinar în trecut după ce a hărţuit sexual două adolescente de 15 ani.

Incidentul de pomină s-a petrecut sâmbătă seara, când subofiţerul, beat fiind, s-a urcat la volanul maşinii personale şi a ieşit la o plimbare în oraş, cu farurile stinse şi claxonându-i pe ceilalţi şoferi în trafic.

Comportamentul bizar al şoferului a fost reclamat de un localnic la 112. „Mi s-a părut suspect, pentru că circula cu farurile stinse şi claxona continuu. Eu l-am văzut din casă şi am sunat la 112”, a povestit bărbatul BIHOREANULUI.

Şoferul a fost găsit în scurt timp de poliţiştii rutieri din Salonta, care l-au urmărit în trafic până când, într-un târziu, a oprit în faţa casei. Aici, agentul a coborât din maşină şi s-a baricadat în locuință, refuzând să sufle în etilotest ori să se lase dus la analize de sânge.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE