Un primar ar fi pierdut alegerile, dar amână afișarea rezultatelor. Oamenii protestează | Bihoreanul

Data:

spot_img

Un primar ar fi pierdut alegerile, dar amână afișarea rezultatelor. Oamenii protestează în fața Primăriei Săcueni din județul Bihor.

Sute de locuitori ai orașului Săcueni protestează luni în stradă, adunându-se în fața Primăriei, unde cer ca primarul Béres Csaba să iasă din clădire. Motivul?

Politicianul UDMR ar fi pierdut la urne în fața reprezentantului Alianței Maghiarilor din Transilvania, motiv pentru care, la influența edilului, președinții secțiilor de votare nu au încărcat rezultatele în sistemul electronic și acesta face presiuni să schimbe rezultatul votului.

Citește și: Premieră în politica românească. Independentul Nicu Ștefănuță intră în Parlamentul European

Întrucât primarul în funcție s-ar afla în clădirea administrativă, oamenii strigă „Béres, gyere ki!”, adică „Béres, hai afară!”

În orașul Săcueni are loc luni la ora amiezii o adevărată revoltă, îndreptată împotriva primarului Béres Csaba și a partidului său, UDMR.

Protestul este pașnic, fără violențe

Sute de localnici s-au adunat în fața clădirii Primăriei, furioși că s-ar încerca un mișmaș așa încât edilul să fie dat câștigător în ciuda faptului că, de fapt, a pierdut la alegerile de duminică.

„Oamenii s-au adunat în fața Primăriei și strigă să iasă primarul afară. „Béres, gyere ki!”.

Domnul primar este în clădire, dar încă nu a ieșit”, a relatat o cititoare a BIHOREANULUI din Săcueni, care a și trimis imagini foto și video, care arată că asta se întâmplă. VIDEO AICI

Citește și: Cătălin Drulă va convoca alegeri pentru funcția de președinte al USR: “Avem oameni şi lideri puternici / Mă gândesc, spre exemplu, la Dominic Fritz”

Potrivit informațiilor din localitate, . De altfel, în fața Primăriei sunt și echipaje de Poliție, după cum se vede într-o filmare de la fața locului. 

În cursul dimineții de luni, mai mulți localnici din Săcueni au sunat la redacția BIHOREANULUI, acuzând că UDMR și primarul Béres Csaba „pregătesc o fraudă”.

Continuarea în Bihoreanul

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: ebihoreanul.ro)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related