Un primar din Arad a atacat în instanță ordinul prin care s-a decis intrarea în carantină a două localități « stiriletransilvaniei.ro

Primarul comunei Seleuş, Cristian Branc, a atacat în instanţă ordinul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă prin care s-a instituit măsura de carantină zonală pentru două localităţi ale comunei, începând din 1 august.

Primarul a motivat decizia, susținând că măsura nu se justifică, în condiţiile în care în ultima săptămână au fost confirmate doar cinci cazuri noi.

„Doresc să vă informez că am atacat la Curtea de Apel…

partajează acest articol:
Stirile Transilvanieihttp://www.stiriletransilvaniei.ro
Suntem un agregator de știri și informații, o platformă media ce își propune să adune, să filtreze știrile false și apoi să difuzeze știrile de interes din diferite surse către publicul transilvan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Brașovul intră în scenariul verde

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii.

Florin Cîţu: “Pandemia a accentuat inegalitățile între femei și bărbați”

"Pandemia a condus la o creștere a violenței împotriva femeilor, în timp ce sarcinile și responsabilitățile casnice ale acestora au crescut", spune premierul.

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...
partajează acest articol: