sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăNewsletterUn profesor de sport din Alba Iulia, trimis în judecată într-un nou...

Un profesor de sport din Alba Iulia, trimis în judecată într-un nou dosar de purtare abuzivă față de mai mulți elevi

Viorel Oargă, profesor de sport la Școala ”Vasile Goldiș” din Alba Iulia, la data comiterii faptelor, a fost trimis în judecată pentru purtare abuzivă față de mai mulți elevi de clasa a VI-a.

Dosarul a fost înregistrat pe pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, în data de 8 martie 2021. Aceasta este a doua trimitere în judecată, în care victimele sunt elevi, pentru profesorul de sport acum în vârstă de 62 de ani. 

Oargă a mai fost trimis în judecată în 2019, pentru corupere sexuală de minori și purtare abuzivă, iar atunci, profesorul a fost acuzat că atingea indecent elevele şi utiliza expresii jignitoare precum „vacă”, „curvă”, „idioţi”, „mocofani”,  „grăsani”. Momentan dosarul încă se judecată pe rolul Judecătoriei Alba Iulia. 

De asemenea, în 2012, dascălul a fost condamnat la 4 luni de închisoare cu suspendare pentru „purtare abuzivă”, după ce a bătut patru elevi cu o coadă de mătură.

”La data de 24.02.2021, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus trimiterea în judecată a inculpatului O.V. (în vârstă de 62 ani) pentru săvârșirea a două infracțiuni de purtare abuzivă, fiecare în formă continuată.

alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE