Un profesor din Cluj-Napoca, cercetat după ce ar fi bătut un copil la școală

Data:

Un profesor de istorie care predă la Școala Gimnazială Negreni este cercetat, după ce ar fi bătut un elev.  Dascălul de 44 de ani ar fi cedat nervos în timpul orelor și l-ar fi bătut pe minor.

„La data de 10 februarie a.c, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, în baza unor date de interes operativ deținute, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă.

Din verificările derulate în cauză a reieșit faptul că un bărbat de 44 de ani, din Cluj-Napoca, cadru didactic la o unitate de învățământ în comuna Negreni, ar fi agresat fizic un minor în timpul orelor de curs. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împreujurărilor cauzei, precum și a stării de fapt și de drept incidente”, a transmis biroul de presă al IPJ Cluj.

Profesorul va fi cercetat și disciplinar, fiind deschis o anchetă internă de Inspectoratul Școlar Județean, titrează MONITORUL DE CLUJ.

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Scabal, un brand inspirat din artă care a creat colecții de excepție | Ampress

Scabal, un brand inspirat din artă. De ce un...

Vizitele familiei regale a României în Oradea și Bihor, în perioada interbelică | Bihoreanul

Vizitele familiei regale a României în Oradea și Bihor....

Schioare surprinsă de avalanşă în Munţii Rodnei

Schioare surprinsă de avalanşă. O schioare care a coborât...