luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterUn psiholog și un jurnalist, în echipa primarului Fritz

Un psiholog și un jurnalist, în echipa primarului Fritz

Dana Lazăr și Bogdan Marta au fost aleși consilieri în cadrul primăriei de către primarul orașului Timișoara Dominic Fritz.

Psiholog și inginer de sistem de profesie, Dana Lazăr a activat în cadrul Fundației Student Plus Timișoara, organizând proiecte europene pentru tineret.

Din 2019, a lucrat ca asistent local pentru europarlamentarul USRPLUS Vlad Botoș care i-a acceptat transferul la Primăria Timișoara.

Jurnalist de profesie, Bogdan Marta este, din 2004, familiarizat cu activitățile și demersurile primăriei Timișoara, fiind unul dintre intermediari între conducerea locală și cetățeni.

Primarul este încrezător în faptul că cei doi consilieri vor aduce un aer proaspat echipei, prin elanul și competența profesională de care au dat dovadă până acum în acțiunile deprinse. Cu ajutorul acestora, instituția va fi mai transparentă și va avea o comunicare media și publică mai eficientă și mai profesionistă.

Cristian Franț
Jurnalist de investigații din Banat, a avut numeroase colaborări atât cu presa locală, cât și cu cea centrală, dar și activități în mediul ONG. Corespondent Realitatea TV, autor a numeroase anchete în Adevărul, a semnat și pentru Express de Banat sau Puterea. Acum scrie pentru Reșița.ro și este editor coordonator al cotidianului online Știri din Banat.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE