marți, 3 august 2021
AcasăNewsletterUn puşti de 17 ani a furat un Range Rover şi a...

Un puşti de 17 ani a furat un Range Rover şi a plecat la băut la schi. Era și arestat

Un tânăr de 17 din Iaşi le-a dat bătăi de cap poliţiştilor din Vatra Dornei după ce a furat maşina tatălui său vitreg, un Range Rover, şi s-a plimbat băut prin staţiune. Răzvan Pânzariu nu avea permis de conducere şi furase maşina tatălui său care o avea parcată în Valea Lupului.

Tânărul avea un mandat de arestare pe numele său, după ce la sfârşitul anului trecut furase o altă maşină şi se plimbase, iar pentru această infracţiune, el trebuia să stea în arest la domiciliu. Numai că băiatul nu a avut „astâmpăr“ şi a luat cheile de la maşina tatălui său şi a plecat la Vatra Dornei. Proprietarul maşinii a sunat la poliţie şi a reclamat furtul şi a dat informaţii oamenilor legii, iar aceştia la rândul lor au dat în consemn autoturismul în judeţul Suceava.

Sâmbătă seara, în jurul orei 19, maşina Range Rover a fost observată în cartierul Unirea, în apropiere de sediul Poliţiei din Vatra Dornei. 

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE