Un recidivist prins cu 720 kg de canabis scapă cu doar trei ani și două luni de închisoare | Express de Banat

Data:

spot_img

Un recidivist din serele căruia DIICOT a recoltat 720 kg de canabis scapă cu doar trei ani și două luni de închisoare, printr-o decizie a Curții de Apel Timișoara. Pentru această infracțiune inculpatul risca până la 15 ani de închisoare.

Curtea de Apel Timișoara a furnizat o adevărată lovitură de teatru în cazul lui Răzvan Covaschi, timișoreanul care dezvoltase o adevărată cultură de canabis în mai multe sere amenajate într-o gospodărie din comuna cărășeană Băuțar.

„Curtea de Apel a pronunțat o decizie de excepție în acest dosar, considerând că Răzvan Covaschi, clientul meu, se poate întoarce destul de repede în sânul societății. Instanța a avut în vedere piesele dosarului, precum și poziția procesuală a acestuia. Sincer, salut decizia Curții de Apel Timișoara”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin pentru Express de Banat.

Citește și: Turcia ar putea deveni un partener economic cheie pentru UE, dacă își îmbunătățește statul de drept

Tribunalul Caraș-Severin îl găsise vinovat pe inculpatul Covaschi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și deţinere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu, în stare de recidivă postexecutorie, și îi aplicase o pedeapsă de 5 ani și jumătate închisoare. Curtea de Apel Timișoara i-a admis însă apelul și i-a redus pedeapsa la 3 ani și 2 luni.

DIICOT descoperise în noiembrie, anul trecut, în bucătăria și pivnița gospodăriei din Băuțar 63 de pachete ce conțineau muguri de canabis, iar alte 15 în dormitorul folosit de Răzvan Covaschi.

Continuarea, în Expressdebanat.ro

Citește și: Cazul Mario Iorgulescu: „ICCJ își încalcă grav propria jurisprudență”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Poliția Română)

spot_imgspot_img
Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related