Un român și-a tăiat venele în aeroport cu o lamă ascunsă în gură în timpul zborului

Data:

spot_img

Un român și-a tăiat venele în aeroport cu o lamă ascunsă în gură în timpul zborului. Pasagerul cu probleme psihice și-a tăiat venele pe Aeroportul Otopeni, joi dimineață, cu o lamă pe care a ascuns-o în gură. El a sosit de la Bruxelles cu o cursă TAROM.  

Echipajul avionului a cerut prin turnul de control prezența Poliției de Frontieră la aterizare, deoarece nu se înțelegeau cu o persoană recalcitrantă. Pasagerii au fost debarcați pe ușa din spate a aeronavei, iar victima, care și-a tăiat venele la aterizare, a fost transportată la spital. Bărbatul era cunoscut cu afecțiuni psihice încă din anul 2010. Acesta a fost internat de mai multe ori la psihiatrie și a avut multiple tentative de sinucidere.

Citește și O mascaradă de proces: condamnarea a venit prea târziu, deși inculpatul ceruse să fie judecat repede şi îşi recunoscuse faptele

Potrivit Aktual24, in avionul Tarom in care un roman si-a taiat venele, joi dimineata, se afla si Raed Arafat, seful DSU.In acest moment nu este clar daca Arafat a avut vreo interventie in aceasta situatie. La fata locului s-a constatat faptul ca un cetatean roman a avut o lama ascunsa in gura si si-a taiat venele. A fost chemata echipa medicala din aeroport care a oferit primul ajutor persoanei in cauza. Pasagerii care se aflau in avion au fost debarcati pe usa din spate a avionului, imbarcati intr-un autobuz si transferati catre controlul de frontiera. Din verificarile efectuate in bazele de date, a reiesit faptul ca barbatul nu este urmarit general si nu face obiectul nici unui consemn operativ. Ulterior, acesta a fost preluat de o ambulanta SMURD si transferat la Spitalul Floreasca, insotit si de un echipaj al Politiei de Frontiera.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related