Un simplu concurs de… împrejurări, în sânul „familiei” Uinversității din Craiova

Data:

A fost petrecere mare de ziua onomastică a rectorului Universității din Craiova, Cezar Ionuț Spînu. Organizat la Casa Universitarilor în seara de 7 ianuarie, cheful a fost unul pe cinste.

Printre invitați au fost prorectorii, președintele Senatului Universității, directorul administrativ, decani, dar și Alina Sorina Pistrițu, unicul candidat pentru postul de secretar șef al instituției, scos la concurs după ce trei ani a fost ocupat tot de ea prin numire, potrivit Știri Craiova.

După ce a trecut cu brio proba scrisă a examenului, pe 4 ianuarie a.c., la care a obținut 96,67 puncte din 100 posibile, Pistrițu s-a relaxat la petrecere înaintea probei orale, probă care avut loc astăzi, 9 ianuarie.

La cheful de sâmbătă seara a participat inclusiv președintele comisiei de concurs, prorectorul departamentului Programe de studii şi asigurarea calităţii, prof. univ. dr. Nicolae Dumitru.

Că Alina Pistrițu a petrecut la cheful rectorului Spînu alături de președintele și vreo doi membri ai comisiei care îi examinau aptitudinile profesionale a fost doar un… concurs de împrejurări.

Citește și: Biden vrea sprijin mexican contra migrației ilegale și traficului de opioide

Comisia de examinare e una internă, așadar întâlnirea lor la chef era, practic, una iminentă, fiind în sânul marii ”familii” a Universității din Craiova. Că putea fi evitată, de ochii lumii, e alta. Cum a evitat-o cuplul Olguța Vasilescu – Claudiu Manda, care până anul ăsta erau nelipsiți de la onomastica rectorului. Alina Sorina Pistrițu este sora primarului Craiovei.

Continuarea, în Știri Craiova!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: stiricraiova.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: Până acum o săptămână eram un om respectat

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: „până acum o săptămână eram...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...