Un spital din Olt trece pe pompe de căldură pentru reducerea costurilor la energia electrică

Data:

Consilierii judeţeni din Olt au aprobat, joi, un proiect de hotărâre pentru implementarea pompelor de încălzire în sistem alternativ, la Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu-Greci.

Potrivit proiectului, valoarea totală a investiţiei se ridică la 3,8 milioane de lei, TVA inclusă.

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat că se intenţionează înlocuirea centralelor termice electrice care se află la fiecare dintre pavilioanele unităţii medicale din Schitu-Greci.

„Spitalul Schitu-Greci este un spital pavilionar şi atunci fiecare pavilion are propria centrală. În momentul de faţă, soluţia aleasă încă din trecut acolo a fost pentru centrale pe curent electric. Odată cu creşterea preţurilor la energie, costurile sunt foarte mari. Încercăm ca, în această vară, să implementăm cât putem din acest proiect, să începem să schimbăm pavilion cu pavilion, să punem pompe de căldură”, a declarat Marius Oprescu.

Citește articolul integral pe Reporter24.info

Citește și: Cu mintea limpede în istoria tulbure. Și nu invers

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Reporter24.info)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related