Un tânăr a fost lovit în cap cu un par după ce agresorul l-ar fi confundat din cauza hainelor | Ziarul de Iași

Data:

spot_img

Un tânăr a fost lovit în cap cu un par după ce și-a schimbat fesul cu cel al unui amic și a fost confundat de atacator. Sentința inculpatului a fost pronunțată luni și poate fi contestată.

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 28 noiembrie 2021. O fată din Podu Iloaiei a organizat la ea acasă o petrecere cu ocazia celei de-a 17-a aniversări. La petrecere au venit și mai mulți tineri din Dumești, unii chiar neinvitați. Pe parcursul serii, între Ovidiu Sofrone și A.M., alt participant la petrecere. În sprijinul acestuia din urmă a intervenit vărul său, I.M., care l-a pălmuit pe Sofrone. Acesta nu a apucat să riposteze, întrucât a intervenit tatăl fetei care le-a spus că, dacă au de făcut scandal, să plece, și i-a alungat pe Sofrone și pe I.M. Acesta din urmă a fost chemat însă ulterior înapoi la petrecere. Sofrone, nervos, a rămas și el prin preajmă.

Citește și: Lise Davidsen, regina de cupă din „Damă de pică”, de P.I. Ceaikovski

Ulterior, probabil pentru a se amuza, băieții rămași la petrecere au venit cu ideea să facă schimb între ei de căciuli și șepci. George G. a luat fesul negru al lui I.M. și i l-a dat acestuia pe cel alb pe care îl purta. După miezul nopții, George G. le-a propus altor doi băieți să iasă din curte pentru a fuma. A luat-o înainte, însoțit de o fată, a ieșit pe poartă și s-a întors spre dreapta. În același moment, a căzut însă la pământ, în stare de inconștiență. Sofrone îl lovise în cap cu un par de 1,5 metri. Și-a aruncat apoi arma și a fugit pe digul de pe râul Bahlui, spre casă.

Victima a avut nevoie îngrijiri medicale timp de mai bine de o lună

George G. a fost transportat de urgență la Spitalul „Sf. Maria”, iar apoi la cel de Neurochirurgie. Suferise o fractură a craniului. A rămas internat aproape două săptămâni, având nevoie în total de peste o lună de îngrijiri medicale.

În cursul anchetei, I.M. a apreciat că cel mai probabil George G. fusese atacat din greșeală, fiind confundat de Sofrone din cauza fesului pe care îl purta. Un altul a remarcat însă că restul hainelor nu semănau. Pe de altă parte, Sofrone era atât de beat și de pornit să facă rău, încât ar fi lovit pe oricine ieșea primul din curte.

Continuarea, în Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Vila lui Sorin Oprescu din Primăverii a fost confiscată de stat

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Pixabay.com)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

De ce refuză părinții să semneze „Contractul educațional”? Precizările ISJ Iași | Ziarul de Iași

De ce refuză părinții să semneze „Contractul educațional”, deși...

Prefectul județului Galați cere avizul pentru declararea stării de alertă

Prefectul județului Galați, Andreea-Anamaria Naggar, a solicitat ministrului Afacerilor...