luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterUn tânăr a murit într-un incendiu care a cuprins Spitalul Socola

Un tânăr a murit într-un incendiu care a cuprins Spitalul Socola

Un bărbat de 33 de ani a murit într-un incendiu care a izbucnit la Spitalul de Psihiatrie Socola.

Incendiul a fost anunțat la ora 03.05, cu degajari de fum pe hol. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere și echipajul de terapie intensivă cu medic.

Au fost evacuati 18 pacienti care nu prezentau afectiuni medicale, însă o a 19-a, persoana, un bărbat de 33 ani, a fost gasita în stare semiconstienta, cu arsuri si simptome de intoxicatie cu fum si gaze toxice, de la o saltea de pat care a ars. La ora 04.00 incendiul a fost lichidat. După efectuarea manevrelor de resuscitare,  la la ora 06.00, s-a constatat decesul bărbatului.

Din primele informatii, cauza probabilă de producere a incendiului a fost fumatul.

UPDATE: Managerul Institutului de Psihiatrie „Socola” din Iași, Bogdan Șaramet, a explicat pentru „Ziarul de Iași” că pacientul care a decedat era în vârstă de 33 de ani, se afla la prima internare și nu avusese antecedente, ci fusese adus în urma unui episod acut.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE