vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăJustițieUn tânăr clujean, condamnat la închisoare pentru că a înjurat judecătorul și...

Un tânăr clujean, condamnat la închisoare pentru că a înjurat judecătorul și procurorul la proces

Un tânăr de 22 de ani din Cluj a fost condamnat de Judecătoria Gherla la două luni de închisoare pentru că a înjurat procurorul și judecătorul în timpul procesului.

Clujeanul de 22 de ani este cunoscut de polițiști ca hoț și a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de încălcare a solemnităţii şedinţei, fiindcă a înjurat în sala de proces, potrivit clujust.ro.

El spunea că procurorul și judecătorul erau aroganți, motiv pentru care i-a înjurat.

Potrivit rechizitoriului, „la 21.05.2018, cu ocazia soluţionării în şedinţă publică a dosarului nr. … al Judecătoriei Gherla, inculpatul M.E.I, petent în cauza respectivă, a adresat cuvinte obscene judecătorului cauzei, respectiv procurorului de şedinţă, cu referire la propriul organ genital, nemulţumit fiind de împrejurarea respingerii unei cereri în probaţiune. În aceste împrejurări s-a perturbat grav şedinţa de judecată, procedurile fiind reluate după îndepărtarea din sală a inculpatului”, informează MONITORUL DE CLUJ.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE