Un tânăr poate din nou să meargă datorită unei echipe de medici din Slatina | Reporter24

Data:

spot_img

Un tânăr poate din nou să meargă datorită unei echipe de medici din Slatina, de la Compartimentul Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă al Spitalului Județean de Urgență Slatina, conduse de dr. Florin Popa.

Povestea lui Iulian Ionuț Radu din Fărcașele este o dovadă că la Spitalul Județean de Urgență Slatina din bine se face și mai bine. Ionuț, în vârstă de 24 de ani, a fost victima unui traumatism prin contact cu un obiect dur/tăios, în urmă cu trei luni.

Citește și: SUA își reduce dependența de importurile din China, în timp ce UE pare a se îndrepta în direcția opusă

A fost transportat la un spital de urgența din București, unde s-a făcut toaleta și sutura plăgii. Ulterior, pacientul a fost dispensarizat prin serviciul teritorial de specialitate la Spitalul Municipal Caracal, unde a primit îngrijiri medicale.

Un diagnostic crunt

Medicul care îl avea sub observație l-a îndrumat către secția de Chirurgie plastică a Spitalului Județean de Urgență Slatina, deoarece evoluția pacientului nu era una corespunzătoare.

„Evaluat inițial în ambulatoriul integrat spitalului, Ionuț a fost internat în Compartimentul Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă de către dr.Popa Florin-Augustin, cu diagnosticul „Paralizie completă musculatură lojă anterioară gambă stangă, secțiune veche de nerv peronier comun în apropierea bifurcației”.

Citește și: În disputa MJ-CSM privind transferul datelor sistemului judiciar a câștigat instanța supremă, instituție care nu face parte din proiect

La internare, starea pacientului era precară: nu mai putea face dorsi-flexia piciorului stâng, nici extensia degetelor, la care s-au asociat modificari de sensibilitate. Ionuț mergea cu dificultate și se împiedica de orice obstacol.I-au fost explicate posibilitățile terapeutice, cât și ce implică intervenția chirurgicală și perioada de recuperare anevoioasă”, se arată într-un comunicat remis de Spitalul Slatina.

Continuarea în Reporter24

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: reporter24.ro)

spot_imgspot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care am acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care am văzut tot ce se putea vedea. Am bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentez ce înseamnă realizarea de emisiuni TV, la un post local şi pe site-ul reporter24.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Podgorenii ieșeni anunță cea mai bună recoltă din ultimii 7 ani | Ziarul de Iași

Podgorenii ieșeni anunță cea mai bună recoltă din ultimii...

50 de ani de la construirea Transfăgărășanului: o poveste de sacrificiu și eroism | Mesagerul de Sibiu

S-au împlinit 50 de ani de la construirea Transfăgărășanului....

555 de tone de îngrăşământ chimic, depozitat necorespunzător în județul Timiș

Polițiștii Secţiei 6 Rurale Găvojdia au depistat peste 555...