Un traficant de droguri și-a modificat caracteristicile fizice pentru a nu fi depistat de poliție. Unde a fost prins | Monitorul de Cluj

Data:

spot_img

Un traficant de droguri și-a modificat caracteristicile fizice pentru a nu fi depistat de poliție. Unde a fost prins clujeanul.

Liderul unei rețele de trafic de droguri, și-a modificat amprentele, și-a infectat botox și a slăbit pentru a nu fi descoperit, dar în zadar. A fost prins de polițiști în Alicante, Spania. 

Doi clujeni, dați în urmărire internațională fiind condamnați în România pentru trafic de droguri și spălare de bani, au fost prinși zilele trecute de către autoritățile spaniole în localitatea Alicante din Spania. 

Citește și: Cu 4 voturi la 1, procurorii din CSM au fost de acord cu rezultatul pseudo-concursului pentru inspectorii judiciari

Gheorghe Alin Urcan, din Turda, și Dan Andrei Murășan, din Campia Turzii, județul Cluj, sunt cei doi interlopi care au fost prinși de autoritățile spaniole în Alicante, fiind urmăriți internațional pentru trafic de droguri și spălare de bani. 

A slăbit, şi-a injectat botox, și-a modificat amprentele

Cei doi sunt liderii unor grupări organizate implicate în trafic de droguri, spălare de bani și operațiuni cu substanțe dopante de mare risc.

Aceștia au fost dați în urmărire internațională de către autorități, fiind localizați și reținuți în localitatea Alicante din Spania de către Poliția Națională Spaniolă.

Citește și: Forumul Judecătorilor din România (AFJR) renunță la dialogul cu Comisia Europeană pe care o acuză de înțelegeri politice

Potrivit presei spaniole, unul dintre cei doi interlopi clujeni, și-a modificat caracteristicile fizice și ar fi folosit mai multe identități false pentru a nu fi recunoscut.

Mai exact, acesta şi-a îndepărtat majoritatea tatuajelor de pe corp, a slăbit, şi-a injectat botox şi modificat amprentele.

Continuarea în Monitorul de Cluj

Citește și: Ladislau Roth, dirijor israelian, supraviețuitor al Holocaustului, a împlinit 104 ani: „Ceea ce am trăit sunt lucruri care nu ar fi voie să fie uitate nicicând”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: monitorulcj.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related