miercuri, 25 mai 2022
AcasăNewsletterUn zbor din Cluj-Napoca a fost amânat! Apa din toaleta avionului a...

Un zbor din Cluj-Napoca a fost amânat! Apa din toaleta avionului a înghețat

Un zbor programat la Cluj-Napoca spre Zanizbar a fost amânat pentru că a înghețat apa din toaleta avionului. Problema s-a remediat după câteva ore.

Un zbor programat la Cluj-Napoca spre Zanizbar a fost amânat pentru că a înghețat apa din toaleta avionului. Zeci de pasageri au fost cazați la un hotel până când s-a remediat situația.

Cursa spre Zanzibar a companiei Animawings, care trebuia să plece de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj-Napoca, dar și zborul operat pe ruta Bucureşti – Cluj Napoca au fost amânate din cauza unor probleme care au intervenit din cauza temperaturilor scăzute.

„Aeronava programată să opereze aceste zboruri a ȋntâmpinat probleme tehnice cauzate de temperaturile scăzute ale perioadei. O valvă montată la una dintre conductele de apă potabilă ale toaletelei avionului a ȋngheţat urmare a temperaturilor scăzute, făcând necesară ȋnlocuirea acesteia. Ne aflăm ȋn plin proces de remediere a acestei defecţiuni, iar pentru a asigura confortul pasagerilor noştri am decis ȋmpreună cu aceştia transferul către o unitate de cazare din Cluj Napoca, şi cazarea acestora până la ora reprogramării zborului, estimată pentru 30.01.2021, ora 13:00. Totodată, zborul Bucureşti-Cluj Napoca va fi reprogramat pentru data de 30.01.2021, ora 11:20”, a transmis compania pe rețelele de socializare.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE