luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterUnde se duc parlamentarii când se duc. Eugen Teodorovici se angajează în...

Unde se duc parlamentarii când se duc. Eugen Teodorovici se angajează în sfârșit la privat

Fostul ministru al Finanțelor Eugen Teodorovici a candidat din partea PSD la Tulcea. Dar nu a reușit să strângă suficiente voturi și nu a prins un loc în Parlament.

Eugen Teodorovici a devenit senator de Tulcea în 2016. Anterior, a reprezentat în Senat județul Buzău (din 2012). 

La alegerile din 6 decembrie, a candidat din nou pentru un loc de senator în Tulcea, din partea PSD, dar nu a obținut încă un mandat în Parlament.

A fost ministru al Fondurilor Europene și apoi al Finanțelor în Guvernul Victor Ponta. A fost ministru al Finanțelor în guvernul condus de Viorica Dăncilă.

Eugen Teodorovici nu a lucrat niciodată în mediul privat, toată cariera sa desfășurându-se în instituții de stat. 

Și-a început cariera profesională ca referent în cadrul Direcției Generale de Management, Marketing, Prognoză și Resurse Umane din Ministerul Transporturilor, în 1991. 

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE