duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterUnde se duc parlamentarii când se duc. Liviu Pop „Genunche” redevine profesor....

Unde se duc parlamentarii când se duc. Liviu Pop „Genunche” redevine profesor. Și ONG-ist

Fostul ministru al Educației, Liviu Pop, a avut în ultimii ani numai funcții la nivel înalt în sistemul public. A fost senator în două mandate, ministru de mai multe ori și secretar de stat. Cariera politică s-a încheiat anul acesta.

Liviu Pop este profesor de matematică și, până să devină politician, a activat și ca sindacalist. Mai întâi în Sindicatul Liber din Învățământ Maramureș, apoi ca secretar general al Federației Sindicatelor Libere din Învățământ.

În 2012, a devenit ministru interimar al Educației, dar numai pentru două luni, din mai până în iulie. Apoi a continuat ca ministru delegat pentru dialog social, în două etape. Mai întâi câteva luni în 2012, apoi un an între 2014 și 2015. ADVERTISING

Tot în 2012 a început și primul său mandat de senator PSD. 

În 2017, a revenit în Ministerul Educației, mai întâi ca secretar de stat, apoi ca ministru plin. (Vezi aici CV-ul complet).

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE