sâmbătă, 31 iulie 2021
AcasăNewsletterUnde vor fi disponibile centre de vaccinare împotriva Covid19, în Caraş-Severin?

Unde vor fi disponibile centre de vaccinare împotriva Covid19, în Caraş-Severin?

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin a întocmit lista locaţiilor în care se vor afla centrele de vaccinare împotriva Covid19, pe teritoriul judeţului Caraş-Severin.


Astfel că, în Reşiţa vor fi patru centre situate în sălile de sport ale Colegiului Național „Traian Lalescu”, Colegiului Economic al Banatului Montan, Liceului de Arte „Sabin Păuța” şi Școlii Gimnaziale „Mihai Peia”, locuitorii din Caransebeş se vor putea vaccina la sala de sport a Liceului Tehnologic „Decebal” sau la sala de sport „Valeria Borza” din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 8, în Bocşa va fi centru de vaccinare în Clădirea Centrului Rezidențial Bocșa şi în Sala de sport a orașului Bocșa, Oraviţa va avea disponibile două centre de vaccinare la sala de sport a Liceul Tehnologic „Mihai Novac”, precum şi la sala de sport a Școlii Gimnaziale „Romul Ladea”.
Vor beneficia de câte un centru de vaccinare împotriva Covid19 şi locuitorii din Slatina Timiş situat la Centru de permanență, cei din Ezeriş la Centru de permanență Soceni, pentru Băile Herculane centrul se va găsi la Liceul Tehnologic „Hercules”, locuitorii din Bozovici se vor putea vaccina la Centru multifuncțional-Ambulatoriu Integrat, cei din Moldova Nouă vor avea centrul situat în Ambulatoriu integrat, Spital orășenesc Moldova Nouă iar cei din Oțelu Roșu la sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 1.
La nivelul Judeţului Caraş-Severin sunt prevăzute pentru etapa a doua de vaccinare împotriva Covid19 un număr de 16 centre. În cazul în care vor apărea probleme în asigurarea continuităţii activităţilor de vaccinare pentru cea de-a doua etapă, vor fi menținute centrele de la nivelul spitalelor din Caransebeș, Oțelu Roșu, Oravița și Moldova Nouă.
La aceasta ora sunt functionale, în județ, doar 3 centre de vaccinare, la Oravita, Moldova Nouă și Oravița, DSP CS dând asigurări ca din 24 ianuarie se vor mai deschide alte câteva centre.

Cristian Franț
Jurnalist de investigații din Banat, a avut numeroase colaborări atât cu presa locală, cât și cu cea centrală, dar și activități în mediul ONG. Corespondent Realitatea TV, autor a numeroase anchete în Adevărul, a semnat și pentru Express de Banat sau Puterea. Acum scrie pentru Reșița.ro și este editor coordonator al cotidianului online Știri din Banat.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE