duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletterUnele Consilii Judeţene din ţară au început „deparazitarea”. La Argeş nicio mişcare

Unele Consilii Judeţene din ţară au început „deparazitarea”. La Argeş nicio mişcare

Ştirea conform căreia noul preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan, a anunţat că va concedia 86 din cei 174 de angajaţi ai Consiliului Judeţean a făcut deja vâlvă la nivel naţional.

Concret, zice şeful CJ Bihor, jumătate din cei 174 de amploaiaţi nu fac nimic toată ziua la serviciu; mai mult, „unii nici nu ştiu în ce birouri ar trebui să lucreze”.

„Am constatat câteva chestiuni care nu pot fi contestate… în aproape toate compartimentele schema de personal era supraîncărcată… sunt structuri întregi fără obiect de activitate… există o structură care, scriptic, se ocupă de gestionarea ariilor protejate, dar practic, de peste doi ani, gestionarea acestora o face o autoritate a statului”, a spus dl Bolojan.

Fondul de salarii al CJ Bihor e de aproximativ 270.000 de euro lunar. Jumătate din aceşti bani vor fi economisiţi şi „direcţionaţi spre cofinanţarea unor proiecte pentru judeţ”.

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE